خانه > صفحه > شبکه‌سازی صدها استاد انقلابی از سوی بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی

شبکه‌سازی صدها استاد انقلابی از سوی بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی  عادی
در تاريخ : شهریور ۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۶:۲۸ ب.ظ

مسئول بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بسیج استادان در دوره تازه مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی به ‌سرعت در مسیر اصلی خود قرار گرفت.

محمود‌ هاشمی در نشست رئیس و اعضای شورای بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست این دانشگاه تشکیل شد، اظهار کرد: بسیج استادان در دوره تازه مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی به‌ سرعت در مسیر اصلی خود قرار گرفت و در این مدت کوتاه توانست ۴۰۰ استاد انقلابی را شناسایی و شبکه‌سازی کند.
او با اشاره به برنامه‌های بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی برای ایجاد اندیشکده‌های مختلف در واحدها، تصریح کرد: تاکنون ۱۰ اندیشکده در استان‌های مختلف راه‌اندازی شده است و تلاش می کنیم که آنها در حوزه‌های مختلف فعالیت کنند. البته شمار اندیشکده‌ها بیشتر نیز خواهد شد. همچنین برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی و آزاداندیشی استادان از یکم مهر امسال در واحدها پیگیری می شود.
به گزارش خبرگزاری آنا، هاشمی با اشاره به تحولات انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: نه تنها بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی، بلکه عقبه بسیج استادان از اقدام های تحولی و انقلابی که از سوی مدیران این دانشگاه به وجود آمده، حمایت می‌کند. این در حالی است که بسیج می‌تواند به عنوان بازویی توانمند، یاری‌دهنده این تحولات باشد.

در تاريخ : شهریور ۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۶:۲۸ ب.ظ