خانه > صفحه > پیام تبریک دکتر طهرانچی به دانشجویان مدال‌آور دانشگاه آزاد اسلامی در بازی‌های آسیایی

پیام تبریک دکتر طهرانچی به دانشجویان مدال‌آور دانشگاه آزاد اسلامی در بازی‌های آسیایی  عادی
در تاريخ : شهریور ۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۲۵ ب.ظ

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، کسب مدال ‌های بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتای اندونزی ازسوی دانشجویان افتخارآفرین این دانشگاه را تبریک گفت.

دکتر محمدمهدی طهرانچی در پیام‌های جداگانه‌ای کسب مدال طلا در رشته تکواندو از سوی میرهاشم حسینی و سعید رجبی و کسب مدال نقره از سوی امیرمحمد بخشی که هر دو، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه هستند را تبریک گفت.
او با تبریک به علیرضا کریمی ماچیانی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار و حسن یزدانی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر به خاطر کسب مدال طلا در رشته کشتی، برای آنان آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در پیام‌های دیگری، کسب مدال طلا در رشته کبدی زنان از سوی زهرا عباسی و صدیقه طلایی،‌ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان و کسب مدال طلا در رشته کبدی مردان از سوی میثم عباسی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان را تبریک گفت.
در پیام‌های تبریک طهرانچی آمده است: کسب غرورآفرین مدال بازی ‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتای اندونزی را به شما، خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه ورزشی کشور تبریک می‌گویم. امیدوارم در سایه الطاف ایزد منان در تمامی مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

در تاريخ : شهریور ۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۲۵ ب.ظ