خانه > صفحه > مسابقه های قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی فردا آغاز می شود

مسابقه های قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی فردا آغاز می شود  عادی
در تاريخ : شهریور ۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۲۵ ب.ظ

مسابقه های کشوری رشته‌های اجتماعی و انفرادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در بخش برادران و خواهران از ششم تا بیستم شهریور در واحدهای مختلف این دانشگاه برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل ورزش و تربیت‌ بدنی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این اداره کل در چارچوب مسابقه های قهرمانی کشور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ با هماهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی، رشته‌های اجتماعی و انفرادی در بخش خواهران و برادران را در دسته یک و دو پس از وقفه‌ای دو ساله برگزار می‌کند.
دکتر کمال جوانمرد بابیان اینکه هدف از برگزاری این دوره از مسابقه ها ارتقای سطح نشاط، شادابی و پویایی دانشجویان است، اضافه کرد: توسعه ورزش در بین دانشگاهیان و دانشجویان، انتخاب قهرمانان و ورزشکاران نخبه برای حضور در لیگ‌های کشور و مسابقه های برون‌مرزی و برگزاری رقابت های دانشجویان در سطوح مختلف از دیگر اهداف برگزاری مسابقه های رشته‌های انفرادی و اجتماعی دانشجویان است.
او با بیان اینکه این دوره از مسابقه ها به‌طور غیرمتمرکز با استفاده از پتانسیل‌های موجود در واحدهای دانشگاهی از ششم شهریور آغاز می شود و تا بیستم شهریور در واحدهای دانشگاهی ادامه دارد، تصریح کرد: مکان برگزاری مسابقه های رشته‌های اجتماعی دسته یک و دسته دو در بخش برادران برای رشته بسکتبال دسته یک در واحد علوم و تحقیقات، رشته فوتسال دسته یک در واحد شیراز و رشته والیبال دسته یک در واحد مشهد است.
سرپرست اداره کل ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: محل برگزاری مسابقه های رشته‌های اجتماعی دسته یک و دسته دو در بخش خواهران در رشته والیبال دسته یک در واحد کرمان، والیبال دسته دو در واحد نیشابور، بسکتبال دسته یک در واحد همدان و فوتسال دسته یک در واحد کرمانشاه است.
جوانمرد درباره مکان برگزاری رقابت های رشته‌های انفرادی توضیح داد: بخش برادران رشته‌های تنیس روی میز، کاراته و تکواندو در واحد سمنان، بدمینتون در واحد مشهد و کشتی آزاد و فرنگی در واحد کرمانشاه برگزار خواهد شد. همچنین بخش خواهران در رشته های تنیس روی میز و بدمینتون در واحد قوچان و کاراته و تکواندو در واحد سمنان برگزار می‌شود.
او خاطرنشان کرد: این سومین مرحله مسابقه های دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می آید. مرحله نخست در واحدها و مرحله دوم در استان‌ها برگزار شد و برگزیدگان درنهایت در مسابقه های قهرمانی کشور با حضور ۳۱ تیم متشکل از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در هر یک از رشته‌ها به رقابت خواهند پرداخت.
جوانمرد ابراز امیدواری کرد با برگزاری این دوره از مسابقه ها، شور و نشاط و سلامتی در بین دانشجویان بیشتر شود و با شناسایی نخبگان ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی حضور قوی‌تری در لیگ‌های برتر کشور داشته باشد.

در تاريخ : شهریور ۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۲۵ ب.ظ