خانه > صفحه > سرلشکر جعفری: مردم تا پای جان پای اصول انقلاب ایستاده‌اند

سرلشکر جعفری: مردم تا پای جان پای اصول انقلاب ایستاده‌اند  عادی
در تاريخ : شهریور ۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۵:۰۲ ب.ظ

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: مردم تا پای جان پای اصول انقلاب ایستاده‌اند.

سرلشکر محمدعلی جعفری در نوزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور که امروز در دانشگاه رازی برگزار شد، اظهار کرد: شرایط حاکم بر کشور بسیار ویژه، پیچیده و حساس است و دغدغه بسیاری را در ذهن تمام دوستداران انقلاب ایجاد کرده است.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: در این شرایط همه به دنبال راه‌حل برای عبور از این بحران و شرایط پیچیده کنونی هستند که گویی تمامی شرایط برای یک اتفاق بزرگ فراهم شده است. به نظر بنده این یک امتحان الهی است تا مردم بیشتر به راه امام راحل (ره) معرفی اسلام حقیقتی ایمان دارند و البته این افتخار را در ۴۰ سال گذشته ثابت کرده اند.
سرلشکر جعفری با بیان اینکه دو درصد از مردم در ابتدا به انقلاب اسلامی رای ندادند، اضافه کرد: جمهوری اسلامی بر اصول خود ایستاده اما ممکن است افرادی توانایی ادامه نداشته باشند. با این وجود، اکثریت مردم پای کار هستند و درصد قابل توجهی از آنان به نظام جمهوری اسلامی ایمان راسخ دارند.
او با بیان اینکه مردم تا پای جان پای اصول انقلاب ایستاده‌اند، خاطرنشان کرد: یک میلیون نیروی مومن پای کار و داوطلب شهادت در دوران دفاع مقدس توانست مقابل دنیا بایستد و هشت سال جنگ را تحمل کند و امروز این جمعیت بسیار بیشتر شده است.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه اکنون برنامه‌های دشمن و تهدیدهای آنها روی ایران متمرکز است، افزود: مخالفان داخلی، رسانه‌ها، فضای مجازی و فشار‌های اقتصادی و معیشتی مردم و گرانی‌ها، سوءمدیریت و ضعف مدیریتی و نبود نگاه انقلابی و جهادی در اجراییات کشور دست به دست هم داده تا چنین فضایی ایجاد شود و امیدواریم از این امتحان الهی سربلند بیرون بیاییم.
او با اشاره به فتنه ۸۸ به عنوان یکی از مقاطع امتحان الهی که بسیار خطرناک بود، ادامه داد: مردم از آن امتحان، سربلند بیرون آمدند و حماسه ۹ دی را آفریدند. برخی راه‌حل مسئله‌دار دارند و راه‌حل‌ها متفاوت است، زیرا هر شخصی براساس دیدگاه‌ها و تحلیل‌ها پیشنهادهایی می‌دهد، اما برای اینکه به راه‌حل صحیح برسیم باید عوامل اصلی وقوع مشکلات را پیدا کنیم.
جعفری با اشاره به اینکه شرایط پیچیده و حساس امروز را که نظام و انقلاب در آن قرار گرفته برآیند یک مؤلفه عمده و اصلی می‌دانم، بیان کرد: نخستین مولفه دشمنی دشمنان خارجی و مخالفت علنی مخالفان داخلی و ضدانقلابیون است که دست به ناامنی و شورش می‌زنند و عمداً و علناً مخالفت می‌کنند و این دو در کنار هم هستند.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توضیح داد: دومین مولفه تفاوت پنهان دیدگاه برخی کارگزاران اجرایی کشور با دیدگاه‌های مقام معظم رهبری است که در واقع تفاوت دیدگاه با اسلام ناب محمدی (ص) دارند. اینها افرادی هستند که دیدگاهشان با اصول و مبانی اسلامی تفاوت دارد.
او اذعان داشت: همین موضوع است که حاکمیت دوگانه را ایجاد می‌کند و ما دچار دوگانگی در کشور هستیم و ریشه این به تفاوت دیدگاه برمی‌گردد. مؤلفه سوم از جنس مدیریت و با عنوان غربت مدیریت انقلابی و جهادی در کشور است. این مولفه‌ها را می‌توان تحت عنوان تهدیدات و نقطه ضعف نام برد.

در تاريخ : شهریور ۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۵:۰۲ ب.ظ