خانه > صفحه > دکتر نصیری: فعالان نشریه های دانشجویی مطالب امیدوارکننده منتشر کنند

دکتر نصیری: فعالان نشریه های دانشجویی مطالب امیدوارکننده منتشر کنند  عادی
در تاريخ : شهریور ۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۲:۵۲ ب.ظ

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نشریه های دانشجویی باید مولد و گره‌گشای مسائل کشور باشند و راه‌حل ارائه دهند.

دکتر رضا نصیری در آیین آغاز به کار نخستین دوره تخصصی، آموزشی و بصیرتی فعالان نشریه های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد قائم‌شهر، به فرمایش مقام معظم رهبری اشاره کرد و یادآور شد: «دانشجویان باید فهم و تحلیل سیاسی داشته باشند.»

او با ابراز تاسف از اینکه امروزه تشکل‌ها، کانون‌ها و نشریه ها با ضعف تحلیل رو به رو هستند، اضافه کرد: قدرت تحلیل‌کردن، آموزش و علم می‌خواهد و هدف از برگزاری این دوره نیز تحقق همین موضوع مهم است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دشمن درصدد است در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، مردم را از این انقلاب ناامید کند، از فعالان فرهنگی و اهل قلم خواست مطالب امیدوارکننده در نشریه های خود منتشر کنند تا مردم نسبت به آینده ناامید و مایوس نشوند.
نصیری، مطالبه‌گری را از شعارهای این گردهمایی عنوان و خاطرنشان کرد: نشریه دانشجویی باید در حوزه انقلاب و اسلام، ارزشی و اخلاق‌مدار باشد و با مطالبه‌گری درست از انقلاب و رهبری دفاع کند و مقابل مفاسد بایستد.
او نخستین دوره تخصصی نشریه های دانشجویی و روزنامه‌نگاری دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور را دوره‌ محتوایی مناسب دانست و از دانشجویان خواست با غنیمت‌دانستن آن، دست به فعالیت‌های تازه و بدون هزینه اما با تاثیرگذاری بالا بزنند.

نسل جوان در غوغای رسانه‌ سالاری،‌ راه درست را انتخاب کند
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نیز با بیان اینکه کار فعالان نشریه، انتشار اخبار درست است، تاکید کرد: نسل جوان باید در غوغای رسانه‌سالاری، راه خود را به‌ درستی انتخاب کند.
دکتر حسین منصوریان در آیین اغاز به کار نخستین دوره تخصصی نشریه های دانشجویی و روزنامه‌نگاری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دنیا، ایران را به مفاخر و ادبیات کهنش می‌شناسد، توضیح داد: نشریه های دانشجویی باید برای ماندگاری، سرچشمه و منابع‌ خود را از آثار فاخر ادبی ایران، قرآن، روایات نبوی و علوی تهیه کنند.
او با توجه به فرمایش امام علی (ع) در نهج‌البلاغه که فرمودند: «به خدا قسم تمام تلاش من این است که باطل را بشکافم و حق را خارج کنم» خاطرنشان کرد: نشریه های دانشجویی باید مرزهای حق و باطل را از هم تشخیص دهند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، مهم‌ترین رسالت دانشجویان در عرصه نشریه را تفکیک مرزها عنوان و اضافه کرد: نسل جوان باید بتواند در غوغای رسانه سالاری‌های کذایی امروز، راه خودش را به‌درستی انتخاب کند و کار خود را ادامه دهد.
به گزارش خبرنگار آنا، نخستین دوره تخصصی، آموزشی و بصیرتی فعالان نشریه های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور حدود ۴۰۰ نفر از دانشجویان برگزیده از سراسر کشور از سوم تا هفتم شهریور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر برگزار می‌شود.

در تاريخ : شهریور ۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۲:۵۲ ب.ظ