خانه > صفحه > تاکید دکتر طهرانچی بر دستیابی به تمدن نوین اسلامی در همه زمینه‌ها

تاکید دکتر طهرانچی بر دستیابی به تمدن نوین اسلامی در همه زمینه‌ها  عادی
در تاريخ : شهریور ۳, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱:۴۰ ب.ظ

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور از نزدیک با مسئولان و دانشجویان شرکت‌کننده در طرح معرفت رضوی دیدار و گفت‌وگو و در مزار شهدای گمنام حاضر شد و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

دکتر محمدمهدی طهرانچی از کلاس‌های طرح معرفت رضوی بازدید و دقایقی با دانشجویان گفت‌وگو کرد و از محتوای کلاس‌ها و امکانات تخصیص‌شده مطلع شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی سپس در نشست ویژه‌ای در تالار عطار واحد نیشابور که امام‌جمعه، فرماندار، فرماندهی تیپ ۲۱ امام‌رضا (ع)، مدیرکل امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس واحد مشهد و نیشابور، معاون فرهنگی و دانشجویی واحد مشهد، مسئولان واحد نیشابور و دانشجویان شرکت‌کننده در طرح معرفت رضوی حضور داشتند، شرکت کرد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: «با تاسی از منویات مقام معظم رهبری همگی باید تلاش کنیم به تمدن نوین اسلامی در همه زمینه‌ها دست یابیم تا غرب و دشمنان نتوانند از طریق وابسته‌کردن به کشور و ملت ما ضربه بزنند.»
طهرانچی افزود: «این دستیابی فقط در سایه اعتقاد به خداوند بزرگ و ائمه‌اطهار و ارتقای شناخت و معرفت از راه و روش و سلوک ائمه امکان‌پذیر خواهد بود.»
وی حضور در این نوع اردوها را فرصت مغتنمی برای دانشجویان دانست که منجر به ارتقای سطح علمی و فرهنگی آنها خواهد شد.
او، عملی‌کردن علم و تحصیل فارغ‌التحصیلان و توجه به اقتصاد دانش‌بنیان را از برنامه‌های کلی دانشگاه در آینده دانست و رفع دغدغه اشتغال فارغ‌التحصیلان را جزء برنامه‌های پیش روی دانشگاه برشمرد.
طهرانچی همچنین توجه بیشتر به مسائل فرهنگی دانشگاه را از سایر برنامه‌های آتی عنوان کرد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با سعه‌صدر و صبر مثال‌زدنی و در کمال عطوفت و مهربانی، صحبت‌های دانشجویان را شنیده و به همه خواسته‌های آنان که بیشتر مربوط به درخواست دیدار با مقام معظم رهبری، توجه جدی تر به مسائل علمی و فرهنگی استادان، جلوگیری از ورود خائنان به انقلاب و حامیان فتنه به دانشگاه و نیز توجه بیش از پیش به درخواست‌های صنفی دانشجویان بود، پاسخ داد. در این مراسم دکتر جعفر سعیدی، رئیس واحد نیشابور هم گزارشی از وضعیت این واحد ارائه کرد.
همچنین دکتر رضا نصیری، مدیرکل امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی نیز گزارش کاملی از اردوهای دانشجویی به‌ویژه طرح معرفت رضوی ارائه داد.
او هدف از اجرای این طرح را معرفت‌افزایی و ارتقای سطح معرفت و شناخت مسائل دینی و فرهنگی دانشجویان به‌ویژه انس و الفت و شناخت بیشتر مقام و منزلت حضرت امام‌رضا (ع) برشمرد.

در تاريخ : شهریور ۳, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱:۴۰ ب.ظ