خانه > صفحه > آثار بیست وسومین جشنواره قرآنی استان خوزستان به کرمان رسید

آثار بیست وسومین جشنواره قرآنی استان خوزستان به کرمان رسید  عادی
در تاريخ : تیر ۲۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۲:۰۷ ب.ظ

سیر برگزاری بیست وسومین جشنواره هنر وادبیات دینی وپژوهشی مسابقات سراسری قرآن وعترت با تحویل آثار اساتید دانشجویان وکارکنان واحدهای دانشگاهی دانشگاه ازاد اسلامی استان خوزستان به واحد کرمان توسط واحد اندیمشک به پایان رسید.

رئیس اداره امور فرهنگی و اجتماعی واحد اندیمشک ومسئول دبیر خانه استانی این جشنواره گفت: «پس از جمع آوری آثار از واحدهای استان و بررسی آنها در بخش‌های مختلف مجموعا ۷۴ اثر حائز شرایط شرکت در مرحله کشوری شده وتحویل دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان شد.»

عزت اله میرزاوند افزود:«واحدهای اندیمشک، دزفول، بهبهان و سما اهواز بیشترین آثار را تحویل دبیرخانه استانی جشنواره نموده اند که امید واریم شرکت کنندگان استان رتبه های خوبی بدست آورند.»

در تاريخ : تیر ۲۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۲:۰۷ ب.ظ