خانه > صفحه > هفتمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مواد و متالورژی و دوازدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران

هفتمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مواد و متالورژی و دوازدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران  عادی
در تاريخ : تیر ۲۰, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۲۸ ب.ظ

هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی و دوازدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران ،در تاریخ ۱۷تا ۱۹ مهر ۱۳۹۷ توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران-انجمن مهندسی متالورژی ایران و انجمن علمی ریخته گری ایران در شهر تهران برگزار می شود.

از تمامی پژوهشگران و دانشجویان علاقه مند دعوت می گرددجهتارائه مقالات کامل حداکثر تا ۱۰ شهریوربا توجهبه محورهای برگزاریاین دوره کنفرانس اقدام نمایند.

در تاريخ : تیر ۲۰, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۲۸ ب.ظ