خانه > صفحه > آگهی مناقصه خرید پهنای باند اینترنت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

آگهی مناقصه خرید پهنای باند اینترنت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک  عادی
در تاريخ : تیر ۱۹, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۰:۲۶ ق.ظ

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک در نظر دارد خدمات پهنای باند اینترنت خود را به شرکت های دارای صلاحیت بصورت مناقصه واگذار نماید.

از کلیه شرکت های واجد شرایط دعوت به عمل می آید پاکت مربوط به پیشنهاد قیمت مناقصه حداکثر هفت روز از تاریخ درج مناقصه در سایت به آدرس اندیمشک – خیابان دانشگاه– بلوار دانشجو – دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک – صندوق پستی ۴۴۹ ارسال نمایند. ضمناً بر روی پاکت عنوان مناقصه پهنای باند اینترنت و همچنین کارپردازتدارکات واحد قید شود.

شرایط مناقصه:

• برنده مناقصه باید دارای مجوزهای لازم جهت توزیع و فروش پهنای باند باشد.
  • برنده مناقصه باید توانایی ارائه سرویس تا سقف مورد نظر را داشته باشد.
  • برنده مناقصه باید IP VALID به تعداد ۱۰ عدد در اختیار دانشگاه قرار دهد .
  • سرویس ارائه دهنده اینترنت از شرکت زیرساخت باشد.
  • برنده مناقصه می بایست حداقل ۵ سال سابقه کار در زمینه توزیع اینترنت را دارا باشد.
  • پهنای باند بصورت اختصاصی با سرعت ۱۰Mbps می باشد.
  • گراف اینترنت بصورت روزانه انجام پذیرد.
  • روش انتقال بصورت وایرلس و فیبر نوری می باشد.
  • برنده مناقصه موظف به ارائه خدمات پشتیبانی در طول مدت قرارداد به صورت تلفنی، از راه دور و در صورت برطرف نشدن مشکل به صورت حضوری بنا به نیاز کارفرما در هر زمان و به صورت آنی خواهد بود.
  • معرفی شماره موبایل پشتیبان فنی جهت ارتباط مستقیم.
  • مدت قرارداد یکسال شمسی می باشد.

دانشگاه در  رد یا قبول هرکدام از پیشنهادات مجاز است .

دانلود فرم استعلام بهاء

در تاريخ : تیر ۱۹, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۰:۲۶ ق.ظ