خانه > صفحه > تجدید مزایده لوازم و ملزومات اداری مستعمل شامل ضایعات آهن،کولر گازی، میز و صندلی،فرش، موکت و…

تجدید مزایده لوازم و ملزومات اداری مستعمل شامل ضایعات آهن،کولر گازی، میز و صندلی،فرش، موکت و…  عادی
در تاريخ : تیر ۱۰, ۱۳۹۷ | ساعت : ۷:۵۰ ق.ظ

بسمه تعالی

« آگهی فروش اموال مازاد خوابگاه دانشجویی واحد اندیمشک (کولر گازی – کمد – میز – صندلی – یخچال – آهن آلات ضایعاتی ، فرش، موکت …)

۱- شرایط مزایده:

۲ – ۱ – مزایده گزار: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

۲ – ۲ – کلیه پیشنهادات از تاریخ ۱۰ تیرماه ظرف مدت ۱۰ روز کاری  از ساعت ۸ الی ۱۶ به دبیرخانه دانشگاه تحویل گردد.

۲ – ۳ – مزایده گزار در قبول یا رد هریک از پیشنهادات اختیار تام داشته و هیچگونه ادعا و اعتراضی در این زمینه نخواهد پذیرفت.

۲ – ۴ – میزان تضمین شرکت در مزایده: مبلغ ۰۰۰ / ۰۰۰ / ۲۰ ریال معادل دو میلیون تومان می باشد که باید طی رسید بانکی جداگانه به حساب سیبا شماره ۰۱۰۸۲۸۷۷۲۸۰۰۲ بنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک واریز و به ضمیمه مدارک ارسال گردد.

۲ – ۵ – در پشت پاکت پیشنهاد قیمت، متقاضی مکلف است نام و نشانی و آدرس و تلفن تماس خود را قید نماید.

۲ – ۶ – پیشنهادات ناقص و مبهم مورد تأیید نبوده و ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۲ – ۷ – برنده مزایده ظرف مدت یک هفته از تاریخ اعلام نتیجه مزایده می بایست برای انجام معامله حاضر شود در غیر اینصورت سپرده برنده ضبط و طبق مقررات با نفر دوم معامله خواهد شد.

۲ – ۸ – کلیه پیشنهادات در کمیسیون مزایده برای اعضاء شرکت کننده به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.

۲-۹- طبق آئین نامه معاملات دانشگاه کلیه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و منسوبین درجه یک و دو آنها نمی توانند در این مزایده شرکت نمایند.

۲-۱۰- شرکت کنندگان در مزایده می بایست مدارک خود را در دو پاکت جداگانه و به صورت ذیل تحویل نمایند:

پاکت الف : حاوی کپی شناسنامه و کارت ملی، فیش مربوط به سپرده شرکت در مزایده.

پاکت ب: فرم پیشنهاد قیمت.

تبصره: در صورت نقص مدارک ارسالی در پاکت الف ، پاکت ب  حاوی پیشنهاد قیمت شرکت کنندگان ، بازگشایی نخواهد شد.

۲-حداقل قیمت پایه شرکت در مزایده مبلغ ۳۶۷۳۰۰۰۰۰ریال می باشد.

۳- جهت مشاهده اموال مزایده می توان در ساعات اداری به جمعدار اموال واحد اندیمشک مراجعه نمایید.

جهت دانلود فرم پیشنهاد قیمت کلیک نمایید

تلفن تماس: ۰۶۱۴۲۶۴۰۷۹۱