پیش ثبت نام ترم تابستانه ١٣٩٧
      خانه > صفحه > ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد  عادی
در تاريخ : خرداد ۲۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۲۳ ب.ظ

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از امروز ۲۰ خرداد می‌توانند برای ثبت درخواست انتقال یا میهمانی خود در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ اقدام کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشجویان دانشگاه آزاد از امروز تا ۱۵ تیر۹۷ فرصت دارند برای ثبت درخواست انتقال یا میهمانی خود در نیمسال نخست سال تحصیلی ۹۸-۹۷، به سامانه نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.monada.iau.ir مراجعه و پس از مطالعه شیوه‌نامه نقل و انتقالات، نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند. نتیجه درخواست نیز از طریق همین سامانه قابل دریافت و پیگیری است.

در تاريخ : خرداد ۲۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۲۳ ب.ظ