پیش ثبت نام ترم تابستانه ١٣٩٧
      خانه > صفحه > برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر واحد اندیمشک

برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر واحد اندیمشک  + تصاویر
در تاريخ : خرداد ۹, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۱:۵۴ ق.ظ

جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک با حضور رئیس بنیاد شهید شهرستان اندیمشک و اعضای هیأت رئیسه این واحد دانشگاهی برگزار شد.

واحد اندیمشک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، امیر کاکی رئیس واحد اندیمشک در ابتدای این جلسه، فرارسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک گفت و اظهارکرد: «مسئولان واحد اندیمشک قدردان رشادت شهدا و ایثارگران هستند و تلاش خواهند کرد تا میزبانی هرچند کوچک برای آنان باشیم.»

دکتر امیرکاکی افزود: «اقدامات بسیار مناسبی از طرف بنیاد شهید و واحد اندیمشک صورت گرفته است و باید سعی کنیم در بخش‌های فرهنگی و مشارکت کیفی با بنیاد شهید و سایر نهادهای شهرستان عملکرد بهتری داشته باشیم و از فکر و نظرات دانشجویان شاهد در بالابردن سطح کیفی و کمی خدمات رسانی به این عزیزان استفاده کنیم.»

شهریار خسروی رئیس اداره بنیاد شهید شهرستان اندیمشک نیز در این دیدار بیان کرد: «تعامل دانشگاه و بنیاد شهید بسیار مهم و ارزشمند است و از عملکرد دانشگاه در همه‌ ابعاد رضایت کامل داریم و خرسندیم که در زمینه‌های فرهنگی برنامه‌های خوبی صورت گرفته است و امیدواریم این ارتباط مؤثر تداوم داشته باشد تا بتوان خدمات بیشتر و بهتری به خانواده معظم شهدا و ایثارگران ارائه کرد.»

در این جلسه برگزاری کلاس‌های فوق برنامه، معرفی دانشجویان نخبه و پژوهشگر شاهد و ایثارگر به باشگاه پژوهشگران جوان، راه‌اندازی نمایشگاه دائمی عکس و وصیت‌نامه شهدا در واحد اندیمشک، اجرای تئاتر خیابانی و برنامه عصر شعر و خاطره با موضوع دفاع مقدس در واحد اندیمشک و تجلیل از دانشجویان ممتاز و نخبه شاهد و ایثارگر در سال ۹۷ به تصویب رسید.

در تاريخ : خرداد ۹, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۱:۵۴ ق.ظ