پیش ثبت نام ترم تابستانه ١٣٩٧
      خانه > صفحه > درباره دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

درباره دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

معرفی اجمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

در پنجم اردیبهشت ماه ۱۳۸۱ و پس از گذشت سالها از جنگ تحمیلی شهرستان اندیمشک با پیگیری های فراوان مسئولین محترم شهرستان صاحب یک مرکز دانشگاهی زیر نظر واحد اهواز و تنها با ۱۰۰ دانشجو در دو رشته علوم سیاسی و جغرافیا شد.

در حال‌حاضر این واحد دانشگاهی بعنوان شمالی ترین واحد منطقه شش با درجه متوسط  و با کسب افتخارات مختلف علمی، فرهنگی، ورزشی و پژوهشی  در ۳۲رشته در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی  در کنار دو سد عظیم کرخه و دز و در مجاورت دو کوهه ی قهرمان به فعالیت خود ادامه می دهد.

واحد اندیمشک دارای سه دانشکده (فنی و مهندسی، هنر و معماری ، علوم انسانی)، نمازخانه، سلف سرویس خواهران و برادران، مرکز مشاوره، سالن مطالعه مجهز، فضای سبز ویژه خواهران و برادران، مرکز اینترنت پرسرعت و بیش از ۵۵ کارگاه و آزمایشگاه است و با جذب بیش از ۲۵۰ دانش آموخته بعنوان هیات علمی و حق التدریس  تمام تلاش خود را در مسیر افزایش سطح کمی و کیفی آموزش دانشجویان فهیم خود بکار گرفته است.

در تاريخ : اردیبهشت ۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۳۳ ب.ظ